Om ossGaranterad tillfredsställelse!
Raymondsstäd är ett professionellt städföretag som erbjuder ett brett utbud av tjänster inom städning och lokalvård till hög kvalitet. Allt från flytt- och hemstädning till trapp- och kontorsstädning. Vi är etablerade i östra göinge och kan åta oss jobb i hela skåna regionen.
Låt vår städfirma göra jobbet åt er.
Nöjd Kund GarantiSamtliga våra medarbetare har lång erfarenhet av städbranschen och är vana vid att ha kontakt med såväl privat- som företagskunder. Vi förstår att det är en stor sak att lämna över sitt hem eller sin arbetsplats till en städfirma och är därför noga med att se till att du som kund känner dig hundraprocentigt trygg i alla delar av processen.
Hushållsnära städtjänster – trygg städning för hemmet
Vår verksamhet präglas av en öppen och rak kommunikation både mot kunder och medarbetare. Genom våra professionella tjänster och vårt personliga engagemang skapar vi god kontakt med våra kunder och för varje år växer vårt nätverk större.

Vårt motto inom städning och hemstädning är att alltid erbjuda högkvalitativa hushållsnära tjänster med hög renhet och effektivitet samt bra service. Vi erbjuder kunnig och utbildad personal med hög servicekänsla och pålitlighet.

Vad ingår i städhjälp?
Hos oss på Raymonds städ är det du som kund som bestämmer hur du vill att dina städtjänster ska vara utformade. Vi har ett standardutbud för till exempel hemstädning och flyttstädning men om du vill göra tilläggsbeställningar är detta inget problem. Vi löser allt från fönsterputsning och ugnsrengöring till tvätt och vattning av krukväxter.

Åtta anledningar till att välja vår städfirma i Skåne
Hög kvalitet till rimligt pris
Vi försöker se till att du får samma städerska vid alla städtillfällen
Nöjd kund-garanti på alla uppdrag
Vi satsar på internutbildning för samtliga medarbetare för att säkerställa goda resultat även i framtiden
Företaget är ansvarsförsäkrat
Hög säkerhet och trygghet med regelbundna kvalitetskontroller
Inga inställelseavgifter, inga fakturaavgifter, inga resekostnader
Varje anställd skriver på ett sekretessavtal för att garantera kundens trygghet

Ett sätt att göra detta är att låta samma städare ha hand om återkommande uppdrag, något som bygger trygghet och tillit över tid. Utöver detta anser vi även att det är viktigt med ansvarsförsäkring för att både du som kund och vi som arbetsgivare ska kunna känna oss helt trygga om olyckan skulle vara framme. Vi lämnar även 100% nöjd kund-garanti på alla uppdrag.
Din tillfredsställelse är 100% garanterad på Raymonds städ. Om du inte är nöjd med något område vi har städat, ring bara inom 24 timmar så kommer vi tillbaka och återlämnar det gratis. Våra pigor granskas noggrant genom vår rigorösa rekryteringsprocess, och var och en av dem går igenom vår utbildningsprocess.Raymond's städ har etablerat sig som ett städföretag i Hanaskog med professionella rengöringslösningar för att hantera lämpligt. Vi strävar efter att tillhandahålla den högsta standarden på städtjänster för privata hem och företag i Sverige. Våra begåvade, erfarna och pålitliga arbetare arbetar snabbt och effektivt och underlättar livet. Vi utbildar våra arbetare att rengöra varje hörn på ett hygieniskt sätt.
När du väljer våra tjänster kommer du aldrig att vilja gå tillbaka. Med ett effektivt, professionellt team säkerställer vi att allt lämnas briljant rent. Du kan lita på att vi gör ett bra jobb varje gång. Kontakta oss för mer information om våra tjänster idag!

kontakta oss

 
Address

Vindelgatan 3

Hanaskog

289 50

Sweden

 
Email
 
Telephone